U pet koraka do Cloud poslovanja auto servisa - Korak 1

Modernizacija rada auto servisa nikad nije bila jednostavnija, brža ni jeftinija. Zahvaljujući Cloud’n’Car platformi neće vam biti potrebna nikakva dodatna ulaganja u opremu – sve već posedujete. Ukoliko imate računar na kome očitavate...
By Branislav Bubanja
02 mart 2017

Modernizacija rada auto servisa nikad nije bila jednostavnija, brža ni jeftinija. Zahvaljujući Cloud’n’Car platformi neće vam biti potrebna nikakva dodatna ulaganja u opremu – sve već posedujete. Ukoliko imate računar na kome očitavate dijagnostiku kvarova spremni ste i za modernizaciju poslovanja vašeg servisa. Nemate računar? Dobro, možda možete da iskoristite tablet umesto toga. Ili svoj pametni mobilni telefon – njega sigurno imate…

Jednostavnost upotrebe Cloud’n’Car platforme ogleda se i u tome što je po svom izgledu i funkcionisanju potpuno prilagodljiva svakom uređaju s kojeg joj se pristupa. Posebni pogledi napravljeni su za prikaze na računarima, tabletima ili telefonima, tako da se uvek sve jasno i čitko vidi. Da biste koristili ovu platformu nećemo vas terati da instalirate dodatni softver niti da podešavate postojeći. Dovoljno je samo da imate aktivnu Internet konekciju i neki web browser na uređaju koji koristite.

Cloud'n'Car

Cloud’n’Car platforma donosi podršku vašem poslovanju po sistemu „ključ u ruke“. Ona pokriva sve aspekte poslovanja auto servisa, usklađena je sa zakonskim okvirima, a napravljena je tako da može da se koristi u obimu koji je u skladu sa konkretnim potrebama vašeg servisa. A kada se vaše poslovanje razvije i potrebe porastu, Cloud’n’Car platforma će se lako prilagoditi novim uslovima poslovanja. Danas niko nema novca za bacanje, pa je sistem osmišljen tako da obezbedi maksimalnu podršku poslovanja uz minimalne troškove.

Za male auto servise, koji imaju do pet zaposlenih (a takvih je najviše u Srbiji), obezbedili smo „Start Up“ paket. Njegova cena je samo 20€ mesečno (ili 200€ godišnje). Jednostavno je nemoguće naći jeftiniji i fleksibilniji sistem od toga. U toj pretplati pokriveno je celokupno poslovanje jednog malog servisa, sa dovoljnim brojem podržanih proizvoda ili usluga, dobavljača i magacina, uključujući i automatizovano fakturisanje.

Malo veći auto servisi, koji imaju više zaposlenih (do 10) i razgranatiju mrežu poslovanja uklopiće se u „Standard“ paket koji na mesečnom nivou košta 50€ (ili 500€ godišnje). On nudi sve što i „Start Up“ paket, ali u većem obimu – podržava veći broj grupa proizvoda i usluga, više dobavljača, više magacina, više lokacija…

Servisi srednje veličine, do 50 zaposlenih, koji imaju do 10 lokacija uklopiće se u „Medium“ paket. Njegova cena je 100€ mesečno, odnosno 1.000€ na godišnjem nivou. Iako je duplo skuplji od „Standard paketa“, nudi podršku za pet do 10 puta više stavki, u zavisnosti od kategorije.

I konačno, došli smo do „Premium“ paketa namenjenog velikim servisima koji imaju do 100 zaposlenih i koje posluju na do 20 različitih lokacija. Naravno, povećan je i broj podržanih stavki u svim ostalim kategorijama u odnosu na „Medium“ paket, tako da u potpunosti zadovoljava potrebe jednog ovako velikog servisnog sistema. Cena upotrebe „Premium“ paketa iznosi 200€ (ili godišnje 2.000€).

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito? U vreme kada mnogi marketing smatraju prodavanjem magle i kada se u reklamama nude kule i gradovi, a u stvarnosti prodaju barake i udžerice, mi smo rešili da vam omogućimo da sami procenite da li govorimo istinu. Registrujte svoj auto servis na Cloud’n’Car portalu, a mi ćemo vam omogućiti 30 dana njegove besplatne upotrebe. U stvari, ukoliko budete dovoljno brzi, umesto 30 dana poklonićemo vam čak 90 dana besplatnog korišćenja portala.

A kako da se prijavite? Napisali smo na početku teksta da je to veoma jednostavno – dovoljno je samo da nas kontaktirate na mail sales@cloudncar.com, kao i da u njemu navedete za koji paket ste zainteresovani. Naši administratori će vam u roku od 24h otvoriti nalog i poslati vam sve instrukcije kako da svoje poslovanje prebacite na naš sistem.

Author: Branislav Bubanja

Prijavite se za obaveštenja

Prijavite se na vreme i uvek budite u toku sa dešavanjima na Cloud'n'Car.